Alla dessa mobilreparationer!

Jag fattar inte vad jag gör med mobilen men på något sätt lyckas jag alltid spräcka skärmen. Jag köper en ny mobil och inom en månad har den fått minst en spricka. Och jag försöker ändå vara försiktig med den men tydligen är jag inte tillräckligt försiktig för nu i måndags var det femte gången jag lämnade in mobilen för mobilreparationer hos ITelecom i Helsingborg. Har blivit något av en stamkund där.

Tycker att de gör ett bra jobb, för det går på några timmar att få tillbaka mobilen från det att jag har lämnat in den för mobilreparationer tills att jag får tillbaka den, vilket är väldigt mycket bättre än vad det har varit på många andra ställen. Och sen ser mobilen ut som ny och jag är försiktig men den men så lyckas jag ändå tappa den eller rispa med nycklarna eller på något sätt göra så att det blir en repa eller en spricka på skärmen igen, vilket är så otroligt irriterande.

Hoppas att det finns någon av er läsare som också är likadana, säg till i så fall. Vore väldigt skönt att vet att jag inte är ensam med att vara lite klantig när det kommer till att tappa mobilen och lyckas göra sönder den. Har en kompis som har haft samma mobil i över fyra år och aldrig fått så mycket som en repa. Antar att hon bär runt på den i bomull eller så kanske hon bara har ett bättre skal som skydd så att det inte blir någonting när hon tappar den. Antingen får jag kolla vad det är så att jag också kan skaffa det till min mobil eller så får jag fortsätta som nu, att vara oförsiktig och lämna in mobilen på mobilreparationer hos ITelecom med jämna mellanrum.