Äntligen är badrumsrenoveringen färdig!

Det har varit dags att göra den där badrumsrenoveringen länge så det var verkligen på tiden att det blev gjort. Och det var en av de bästa renoveringarna som gjorts här hemma, gör otroligt stor skillnad. Blev så snyggt. Tidigare var det en sådan besvikelse när man gick från hallen, som jag måste få säga själv är väldigt snygg och modern, och in i badrummet. Men nu är det mycket snyggare och enhetligare för den har samma vita och moderna stil som resten av lägenheten.

Företaget som jag tillslut beslutade mig för att anlita var Guba Bygg AB. Anledningarna till att valen föll på dem var framförallt för att det gick att läsa mycket bra om dem i recensioner på nätet, jag går alltid mycket efter det när jag letar efter företag, det spelar ingen roll om det är ett byggföretag eller om det handlar om ett hotell när jag ska resa.

Efter badrumsrenoveringen har jag nu i alla fall ett vitt och snyggt badrum. Bytte ut handfat och toalettstol samt det gula fula kaklet. Har även gröna detaljer, som är så snyggt. Tycker att vitt och grönt är de bästa färgerna för badrum, det blir så fräsch på något sätt. Men det handlar ju självklart om personlig smak, men jag tycker i alla fall att det blir snyggt. Hade redan ljusgröna handdukar, ljus, tvål och badrumsmatta i samma matchande färg hemma. Ville lägga ut det redan innan men det gick tyvärr inte ihop med det gula, blev inte alls snyggt. Så har haft dem liggande inne på vinden ett bra tag och kändes så bra när jag nu äntligen kunde plocka fram och inreda med dem. Få badrummet så som jag vill.

Är faktiskt väldigt nöjd med den hjälpen jag fick av Guba Bygg AB också, tycker att de verkligen lyssnade in på vad jag hade att säga och hur jag ville ha det. Det tycker jag nästan är det viktigaste, att de inte har en egen idé utan att de gör det som jag vill. Det är ju ändå jag som ska bo där med badrummet som de har renoverat.