En bra catering i Borås

Jag måste säga att i alla fall jag är ett stort fan av det här med catering. Tycker att det är hur smidigt som helst att kunna beställa hem mat. Varje gång som vi har haft större fester hemma, där vi varit mellan 25-40 personer så har vi alltid beställt catering i Borås från Mörlanda Livs. Och vi har alltid varit nöjda med dem. De har väldigt många olika sorters mat att välja mellan så trots att det har blivit att vi bestämt från Mörlanda Livs varje gång så har vi ändå kunnat ha olika mat.

När det var studentfirande så beställde vi catering med en av deras kalla bufféer vilket var högst uppskattat. Det var även perfekt eftersom personer kommer och går under flera timmar och då är det svårt att ha varm mat. Jag är däremot mer för de varma rätterna och de hade en jättegod varm buffé också som vi tog tillsammans med köttallrikar och det var riktigt gott. Det rekommenderar jag verkligen. Det var när jag fyllde 30 som vi hade det, hur bra som helst.

Tycker om personalen på Mörlanda Livs också, de är väldigt trevliga och öppna. Och så hjälper de till med allting också, så det blir inte bara det att de ställer fram mat och sen är det bra utan det blir lite mer omfattande än så, vilket är mycket uppskattat. Jag som inte tycker om att laga mat när det blir för mycket att göra eller för avancerat tycker verkligen att catering är perfekt. Min sambo är lite mer tveksam, eller han var det i början i alla fall men nu har han vant sig och tycker också det är skönt att slippa stå och laga någonting.

Fikat brukar jag däremot fixa själv, för baka tycker jag är väldigt roligt. Men de erbjuder catering med efterrätter i Borås också, ifall det är någon av er som skulle vara intresserade av det.