Måste ta tag i det här med att kontakta Urbo Bygg och Renoveringstjänster

Okej, jag erkänner, jag har fortfarande inte tagit tag i det här med att anlita bygghjälp. Har tänkt på det i flera månader nu men har fortfarande inte gjort någonting åt det. Och nu börjar det ändå blir höst, så då känns det inte som att det är någon idé att göra om altanen, för jag kommer ju ändå inte kunna vara ute på den. Eller så kanske jag ska försöka ta tag i det, anlita Urbo Bygg och Renoveringstjänster och få hjälp med bygg i Västerbottens län, för att ha det avklarat till nästa sommar. Annars kanske jag hamnar i samma sits då, att jag inte gör någonting åt det och sen blir det försent.

Vet dock fortfarande inte riktigt hur jag vill ha det. Visst vill jag ha den träfärgad, för tycker det är snyggt med det naturliga. Men bortsett från det så har jag inte någon direkt idé om hur jag vill ha det. Får ta den här helgen att tänka igenom det, för det är ju lättare om jag vet hur jag vill ha det när jag pratar med Urbo Bygg och Renoveringstjänster. Har i alla fall hört att de ska vara väldigt bra och har hela tiden varit inställd på att det är dem jag ska anlita, har bara inte kommit mig för att ringa.

Får skylla på att jag inte tycker om att prata i telefon. Det är bättre att svara än att ringa själv. Jag brukar inte ens tycka om att pratat i telefon när jag ska boka klipptid än mindre när jag behöver prata längre för att beskriva vilken sorts bygg-hjälp jag behöver. Blir intressant att se hur det här går. Kom igen peppa mig så att jag vågar ta tag i det här. Behöver verkligen fixa en snygg altan nu och om inte annat kan jag ju boka in byggföretaget i god tid innan så det inte är någon annan här i Västerbottens län som bokar upp dem före mig.