Städfirman får städa åt mig

Jag har börjat bli så trött om kvällarna, inte lite trött som man brukar vara, utan helt slut. Kan knappt hålla ögonen öppna och de senaste veckorna har jag gått och lagt mig vid nio på kvällen på vardagarna. Och det är så irriterande för då hinner jag knappt med att göra någonting hemma. Hinner precis laga mat och äta så att jag dessutom har att ta med mig till jobbet nästa dag men ingenting mer.

Fick faktiskt ta och anlita en städfirma här i Enköping här om vecka, för jag orkar verkligen inte städa. Ecomer Cleaning & Consulting städfirma kom hem och de hade väldigt duktiga städare som hjälpte mig att få ordning hemma, vilket var skönt. Nu är det i alla fall rent och fint och jag behöver inte tänka på dammet. Men vet att jag behöver göra någonting åt tröttheten för som det är nu så är det inte hållbart. Tänker att jag ska ringa till vårdcentralen och gå och kolla upp vad det kan bero på. Det är ju inte sömnbrist för jag sover ordentligt och över tio timmar per natt. Det skulle kunna vara vitaminbrist eller något, får se. Förhoppningsvis kommer de att ha något svar på det och förhoppningsvis är det någonting som går att behandla eller åtgärda snabbt.

Men tills det blir ordning på det och jag blir piggare så tänker jag fortsätta ta städhjälp från städfirman. Tycker att Ecomer Cleaning & Consulting gjorde ett väldigt bra jobb och det underlättar avsevärt vardagen för mig. Rekommenderar dem om det är någon av er andra som också vill få hjälp med det, men annars är det klart att det blir lättare att sköta städningen själv, om man känner att man har tid och ork för det.